Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Реализирани проекти на кухни по поръчка

През дългогодишния си опит Мебелна палата Лазур е реализирала множество проекти за обзавеждане на кухня. В тази категория сме демонстрирали една малка част от проекти на кухни по поръчка във вече завършен вид. Радваме се, че нашите кухни служат вярно на нашите клиенти и красят техните домове.

Кухни по поръчка от Мебелна палата Лазур!

Ако разгледате по-стари апартаменти или такива, обзавеждани отдавна, ще забележите известна тенденция в обзавеждането. За щастие, в наши дни, както разположението на сградите, така и нужните ни мебели и уреди вече са различни и можем да си позволим синхронизиране на вкуса ни с реалната мебелировка.
Мебелна палата Лазур е един от най-популярните търговци на мебели за дома, които са с дългогодишен опит и намират място в много български домове. За да осигурим на клиентите си точно това, което им е необходимо, предлагаме и услугата за кухня по проект.
Как работи услугата кухня по проект?
Може да има много причини да искате кухнята ви да се изработи по поръчка. Независимо дали помещението е твърде голямо или твърде малко, дали имате нужда от екстравагантен или семпъл вид, ние от Мебелна палата Лазур ще ви помогнем.
Първоначално е нужно да се свържете с консултантите на магазина и да обсъдите с тях своята идея. Обяснете им всичко, за което мислите – форми, линии, цветове, разположение, необходими електроуреди и т.н. Ако изпуснете нещо, професионалистите ще ви зададат точните въпроси. След това, ще бъдат взети мерки на вашата стая и ще ви се изготви визуален проект, който вие ще трябва да одобрите, преди проектът да започне да се изработва. 
Какво ще получите, ако изберете кухня по поръчка?
Както вече споменахме, с тази услуга, ще получите възможност да изберете всичко във вашата кухня и да я направите така, че да бъде максимално удобна за Вас и вашето семейство.


1.    Избор на декори за плот и гръб
2.    Декори за лицевата част и корпуса
3.    Различни видове дръжки
4.    Отвори за електроуреди
5.    Форми, линии и цялостна визия
6.    Механизми за отваряне и затваряне
7.    Разположение
8.    Материали – масив дъб или различни комбинации.


В тази категория сме представили различни по дизайн, размер, материали и функционалност кухни. Всички тези проекти са реализирани по желание на нашите клиенти.


Ние от Мебелна палата Лазур сме работили с хиляди клиенти и сме създали множество проекти за кухненско обзавеждане. Някои от тях се оказват истински дизайнерски бижута, затова магазинът показва една малка част от тях. В настоящата категория ще откриете разнообразие от вече реализирани клиентски проекти.


Освен всичко изброено до тук, залагайки на Мебелна палата Лазур, вие получавате още:
•    Професионално, любезно и бързо обслужване;
•    Достъпни цени и чести промоционални кампании;
•    Качество и гаранция за избраните мебели;
•    Отлични условия за поръчка и доставка;
•    Различни методи на плащане – в брой, по банков път, с кредитна/дебитна карта или на изплащане.
Поръчайте вашата индивидуална кухня на страхотна цена още сега!