Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Секция Домус

ID 0901701076

Модерна и изискана секция за хол и всекидневна, която включва висока витрина, нисък шкаф, полица и тв шкаф в цветова комбинация бяло с дъб вотан.

Размери: Ш 297/Д 22-50/В 203 см.

цена 699,00 лв.

Наличност: Не е наличен
Изпрати запитване
Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияМодерна и изискана секция за хол и всекидневна, която включва висока витрина, нисък шкаф, полица и тв шкаф в цветова комбинация бяло с дъб вотан.

Размери: Ш 297/Д 22-50/В 203 см.

Секция от висок шкаф с витрина, нисък шкаф, полица и тв шкаф

Секция Домус е с набор от различни по вид и предназначение модули и с възможност за лесното организиране на различни типове вещи, притежава красиви ниши и витрини за декорация и подредба на сервизи, снимки и сантиментални предмети. Това е модел, съставен от витрина със стъклена врата, нисък шкаф с вратички, дълга полица и тв шкаф с ниши и чекмедже, с изчистени и прави линии, и изключително актуална комбинация от бяло и дървесен цвят, декоративни елементи и много функционалности. Секцията е произведена с качествени материали от ПДЧ, МДФ и с покритие ламинат в стилен дизайн за интериора на хол или дневна. Тв пространството е неограничено поради модулния характер на отделните елементи, което позволява да се постави голям телевизор. Много практична и красива секция на изгодна цена, която ще внесе свежест и функционалност в дома Ви.

* Цветовете на снимките могат да варират в зависимост от настройките на екрана на Вашето устройство.

Цвят: бял,дъб
Материал: ПДЧ,МДФ
Покритие: ламинат
Назад