Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Спален комплект ранфорс Каре

ID 3770105044

Нов

Технически детайли:

  • Плик: 160 x 220 см
  • Чаршаф: 160 x 240 см
  • Калъфка за възглавница: 50 x 70 см (1 брой)
  • Може да се пере в пералня при 40 °C
  • Брой нишки 145

Производител : Ареа Деко

цена 55,00 лв.

Наличност: Наличен
Купи

Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условия



Технически детайли:

  • Плик: 160 x 220 см
  • Чаршаф: 160 x 240 см
  • Калъфка за възглавница: 50 x 70 см (1 брой)
  • Може да се пере в пералня при 40 °C
  • Брой нишки 145

Опитвайте се за максимален комфорт и лукс с нашия комплект завивки за един човек Ранфорс

Превърнете спалнята си в оазис на спокойствието с нашия изискан комплект завивки за единично легло Ранфорс. Изработен с изключителна грижа и прецизност, този комплект е проектиран така, че да ви осигури максимален комфорт и лукс, които заслужавате.

Отдайте се на мекотата на 100% памук Ранфорс

Изработен от 100% памук ранфорс, този комплект завивки предлага луксозно усещане върху кожата ви. Меката и дишаща материя осигурява комфортен и спокоен сън, като ви позволява да се събуждате освежени и подмладени всяка сутрин.

Подобрете красотата на спалнята си със стилен дизайн

Отличаващ се със зашеметяващ черен цвят, този комплект завивки добавя нотка елегантност и изтънченост към декора на спалнята Ви. Техниката за реактивен печат гарантира живи и дълготрайни цветове, превръщайки леглото Ви в център на стаята Ви.

Комбинация от удобство и издръжливост

Нашият комплект калъфки за юргани е проектиран за вашето удобство и издръжливост. Системата за затваряне тип плик за калъфката за възглавница осигурява лесно поставяне и сваляне на възглавницата, а системата за затваряне с копчета за калъфката за завивка държи Вашата завивка сигурно на място.

Насладете се на върховен комфорт и лукс с нашия комплект завивки за едно легло Ранфорс. Отдайте се на мекотата на 100% памук Ранфорс, подчертайте красотата на спалнята си със стилния му дизайн и се насладете на удобството и издръжливостта, които предлага. Превърнете леглото си в светилище на комфорт и стил с нашия изискан комплект завивки.

Назад