Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Стенна етажерка Валенсия

ID 0032717019

Представяме ви стенната етажерка Валенсия, практично и функционално решение, което допълва интериора на детската стая с уют и организация.

цена 54,00 лв.

Наличност: Наличен
Купи

Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияПредставяме ви стенната етажерка Валенсия, практично и функционално решение, което допълва интериора на детската стая с уют и организация.

С размери 90/22/ h 50 см, стенната етажерка Валенсия предоставя компактно пространство за съхранение и декорация. Тя е създадена да бъде полезно допълнение към вашето обзавеждане и предлага множество възможности за организиране на различни предмети.

Стенната етажерка Валенсия е удобен начин да организирате пространството в детската стая и да добавите стил и функционалност към интериора. 

Стенна етажерка, част от модулна система за обзавеждане Валенсия.

Цвят: дъб сонома

 

Цвят: сонома,дъб
Материал: ПДЧ
Покритие: ламинат
Назад