Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Трапезен стол Ками

ID 2712001004

Tрапезен стол Ками е със стилна и приятна визия, която се съчетава добре с други мебели за обзавеждане на трапезария. Произведен е от масив и с покритие от текстил. Размери: Ш 40/ Д 55 /В 105 см.

цена 179,00 лв.

Наличност: По заявка
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 16.71 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияTрапезен стол Ками е със стилна и приятна визия, която се съчетава добре с други мебели за обзавеждане на трапезария. Произведен е от масив и с покритие от текстил. Размери: Ш 40/ Д 55 /В 105 см.

Трапезни столове с крака от масив и качествена дамаска

Избора на трапезни столове е от голямо значение за комфорта и настроението на трапезната маса. За да не се натоварва гърба и тялото ви е важно стола да бъде качествен и стабилен. Всички столове за маса, се ползват ежедневно, за да се храним, пием кафе или чай, което води до нуждата от правилна и удобна стойка при ползването им.

Трапезен стол Ками притежава голяма стабилност и удобство, което да осигури на вас и вашите гости комфорта, който е необходим за едно приятно преживяване. Изработен е от висококачествени материали, като основата и краката са от масив, а покритието му е от текстил. Добър избор на трапезни столове на изгодна цена!

* Моля, обърнете се към нашите консултанти за повече информация относно цветовете, в които се предлага модел Ками.
* Цветовете на снимките могат да варират в зависимост от настройките на екрана на Вашето устройство.

Покритие: текстил
Назад