Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Трапезен стол модел 549

ID 132588549

Този трапезен стол, модел 549 е идеалното съчетание между комфорт и стил. С красивия си кафяв цвят и текстилното покритие, този стол привлича вниманието и предоставя изключително удобство по време на хранене. Той е подходящ както за обзавеждане на домашната трапезария, така и за използване в ресторанти или пространства с изискан стил.

 

цена 205,00 лв.

Наличност: По заявка
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 19.13 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияТози трапезен стол, модел 549 е идеалното съчетание между комфорт и стил. С красивия си кафяв цвят и текстилното покритие, този стол привлича вниманието и предоставя изключително удобство по време на хранене. Той е подходящ както за обзавеждане на домашната трапезария, така и за използване в ресторанти или пространства с изискан стил.

 

За производството на стола са използвани висококачествени материали. Текстилното покритие придава на стола луксозен вид и осигурява комфорт при сядане. Стабилната конструкция на стола го прави издръжлив и подходящ за дългосрочна употреба.

Трапезният стол модел 549 е абсолютно универсален, от семейни обеди у дома до романтични вечери в ресторант. Той предоставя комфорт и стил, където и да бъде поставен. С този стол, вие инвестирате в удобство и елегантност за вашата трапезария или заведение.

 

Цвят: избор на цвят,кафяв
Покритие: текстил
Назад