Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Трапезен стол Наполеон

ID 2702001007

Стилен и изчистен модел трапезен стол Наполеон се предлага в черен цвят. Подходящ за домашно ползване и на открито. Изработен е от висококачествен и издръжлив на външни влияния материал. Размери: 43/41/В 89,5 см.

цена 55,00 лв.

Наличност: Наличен
Купи

Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияСтилен и изчистен модел трапезен стол Наполеон се предлага в черен цвят. Подходящ за домашно ползване и на открито. Изработен е от висококачествен и издръжлив на външни влияния материал. Размери: 43/41/В 89,5 см.

Черен трапезен стол за ползване на открито и закрито

Предлагаме ви трапезен стол Наполеон, който е удобен и изискан. Изработен е от висококачествен и издръжлив на външни влияния материал. Моделът е практичен и с широко приложение, може да се ползва в апартамент, къща и градина.

Трапезен стол Наполеон е изработен от пластмаса, в черен цвят.

Стилни столове за маса, които са изключително подходящи, както за домашно ползване, така и навсякъде на открито - на терасата, верандата, в градината или за обществени места и събития.

Височина на сядане 44.5 см.

Размери: 43/41/В 89,5 см.

 

* Моля, обърнете се към нашите консултанти за повече информация относно цветовете, в които се предлага стол Наполеон.
* Цветовете на снимките могат да варират в зависимост от настройките на екрана на Вашето устройство.

Цвят: черен
Назад