Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Трикрилен гардероб с чекмеджета Нумеро

O3V2F

ID 2710401001

Трикрилният гардероб с чекмеджета от модулната система за обзавеждане на детска стая Нумеро е внимателно проектиран да предложи пространство за съхранение, като в същото време добавя стил и елегантност в интериора на всяка детска или юношеска стая.

 

цена 729,00 лв.

Наличност: Наличен
Купи
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 68.04 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияТрикрилният гардероб с чекмеджета от модулната система за обзавеждане на детска стая Нумеро е внимателно проектиран да предложи пространство за съхранение, като в същото време добавя стил и елегантност в интериора на всяка детска или юношеска стая.

 

Гардеробът е достъпен в атрактивни цветови комбинации на бял дъб с акценти в розово, синьо и сиво, което позволява лесно съчетаване с различни цветови схеми и интериорни стилове.

Оборудван с три врати и чекмеджета, този гардероб е идеален за съхранение на голямо количество предмети, като в същото време предлага бърз и лесен достъп до тях. Има един рафт, един лост и две чекмеджета в дясната част, а в лявата част - пет рафта. Чекмеджетата са снабдени с механизми за плавно затваряне, което осигурява безопасност и удобство при употреба.

С размери 120/52/ h 218 см, гардеробът е достатъчно голям, за да предложи достатъчно място за съхранение.

Цвят: избор на цвят,сив,розов,син
Материал: ПДЧ
Покритие: ламинат
Назад