Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Чекмедже за легло Нумеро

ID 2710510002

Чекмеджето за единично легло от модулната система за обзавеждане на детска стая Нумеро е практично и стилно допълнение към всяко детско легло. Този аксесоар е специално проектиран за оптимално използване на пространството под леглото, като същевременно предлага допълнителна възможност за съхранение в детската стая.

 

цена 199,00 лв.

Наличност: По заявка
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 18.57 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияЧекмеджето за единично легло от модулната система за обзавеждане на детска стая Нумеро е практично и стилно допълнение към всяко детско легло. Този аксесоар е специално проектиран за оптимално използване на пространството под леглото, като същевременно предлага допълнителна възможност за съхранение в детската стая.

 

Чекмеджето е налично в различни цветови комбинации, които включват бял дъб с акценти в розово, синьо, лилаво и сиво. С размери 199/94/23 см, чекмеджето е достатъчно голямо, и в същото време е компактно.

Това чекмедже е идеален избор за родители, които търсят функционални решения за увеличаване на пространството за съхранение в детската стая. Със своите атрактивни цветови опции и практичност, то е сигурно да добави стил и удобство във всяка детска стая.

Тегло и Опаковка: 33 кг и се доставя в 3 пакета.

Цвят: сив,розов,син,лилав,дъб
Материал: ПДЧ
Покритие: ламинат
Назад