Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Възглавница Gel Queen

ID 3162701002

цена 99,00 лв.

Наличност: Наличен
Купи

Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условия



Възглавниците Dream on са произведени в България с особена грижа и внимание към детайлите. Използвани са високотехнологични и иновативни материали, с Европейски произход, предлагащи по-голям комфорт и релакс по време на сън. Изборът на подходяща възглавница може да подобри положението на тялото Ви, както и качествoто на съня. Всички възглавници имат калъфи, които се свалят лесно и могат да се перат. Обработени са с антимикробни вещества, които възпрепятстват развитието на микроорганизми и осигуряват  усещане за свежест.

Серията Dream on Gel е с уникален триизмерен гел. Иновационния охлаждащ слой подплатен с мемори пяна приляга плавно към всяка индивидуална форма. Dream on Gel предлага приятно прохладно усещане, благодарение на добрата топлопроводимост на гела, която благоприятства разсейването на топлината и така спомага за намаляването на температурата на главата и врата. Възглавниците от тази серия са с калъф от Tencel материя за още по високо ниво на комфорт и намаляване на потенето по време на сън.         

Тегло: 2000 гр.

Материал: охлаждащ гел/ мемори пяна

 

Покритие: текстил
Назад