Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Възглавница Memory Comfort

ID 3162701010

цена 77,00 лв.

Наличност: Наличен
Купи

Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условия



Възглавниците Dream on са произведени в България с особена грижа и внимание към детайлите. Използвани са високотехнологични и иновативни материали, с Европейски произход, предлагащи по-голям комфорт и релакс по време на сън. Изборът на подходяща възглавница може да подобри положението на тялото Ви, както и качествoто на съня. Всички възглавници имат калъфи, които се свалят лесно и могат да се перат. Обработени са с антимикробни вещества, които възпрепятстват развитието на микроорганизми и осигуряват усещане за свежест.

Серията на Dream on Memory използва ядра от мемори пяна чувствителни към температурата, които реагират на телесната топлина, следвайки естествената извивка на главата и врата, предполагащи оптимален комфорт и опора. Така можете да се отпуснете и насладите на по спокоен и пълноценен сън. В зависимост от индивидуалните Ви потребности може да изберете възглавница с традиционна или специална форма. Моделите с традиционна форма осигуряват комфорт и усещане за стабилна опора – подходящи при  повечето пози за сън. Възглавниците със специална форма Ви осигуряват опора в предпочитаната от Вас поза. Тегло: 1500 гр.

Материал: мемори пяна

Размер: 39/11.5/68 см

 

Покритие: текстил
Назад