Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Ъглов гардероб Алекс

ID 0030401063

Ъглов гардероб за детска стая, който разполага с една врата, рафтове и лост за дрехи. Предлага се в цветове графит, дъб сонома и бяло, като дръжките му не са включени в цената и могат да се поръчат в зелен, розов, син и лилав цвят. Размери: 51/35-71/194 см.

цена 388,00 лв.

Наличност: По заявка
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 36.21 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияЪглов гардероб за детска стая, който разполага с една врата, рафтове и лост за дрехи. Предлага се в цветове графит, дъб сонома и бяло, като дръжките му не са включени в цената и могат да се поръчат в зелен, розов, син и лилав цвят. Размери: 51/35-71/194 см.

Компактен ъглов гардероб за детска стая, който разполага с практично вътрешно разпределение

Гардероб за ъгъл в детска стая, който спестя място в стаята и има добро вътрешно разпределение за организация на дрехи и други вещи. Разполага с рафтове и лост за закачалки с дрехи. Гардеробът е част от модулна система Алекс, която е подходяща за обзавеждане на детска стая. Модулно обзавеждане Алекс предлага разнообразни модули и възможност за избор на цвят за дръжките им.

В посочените цени не е включена цената на дръжките. Те са дървени, поръчват се самостоятелно според вашите предпочитания и вкус, и се предлагат в три варианта на дължина - 32.3 см. на цена 8 лв/бр.; 45.3 см. на цена 9 лв/бр. и 64.6 см. на цена 11 лв/бр. Цветовете, в които се предлагат са: зелен, розов, син, лилав.

Моделът е произведен от качествен материал ПДЧ и с покритие от ламинат.

В сайта ни ще откриете и другите елементи от същата серията за обзавеждане на детска стая.

* Цветовете на снимките могат да варират в зависимост от настройките на екрана на Вашето устройство.

* Моля, обърнете се към нашите консултанти за повече информация относно цветовете, в които се предлага модулна система Алекс.

* Модулът се предлага на поръчка

Материал: ПДЧ
Покритие: ламинат
Назад