Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Аксесоари за Спалня

Мебелна палата Лазур Ви предлага аксесоари за спалня, с които не само ще подобрите вида ѝ, но и ще си създадете допълнителен комфорт. Разгледайте предложенията ни от огледала, чекмеджета за легла, декоративни кутии и различни видове закачалки.

Аксесоари за спалня от Мебелна Палата Лазур

Мебелна Палата Лазур е търговец на мебели и аксесоари с дългогодишен опит, затова отлично знаем какво ви е нужно за Вашата спалня. Магазинът предлага богата гама от внимателно подбрани и качествени аксесоари, които да улеснят ежедневието ви.


Огледала

Огледалото е част от задължителните аксесоари в спалнята ви. Тъй като най-често там се намира гардеробът с всичките ви дрехи, имате нужда да се огледате след като се облечете, и преди да излезете. Ето защо, ние ви предлагаме страхотна селекция от огледала, подбрани в различни цветове (дъб, сонома), както и различни размери, за да изберете най-подходящото за вашите нужди.


Чекмеджета

В случай, че ви е необходимо допълнително място за съхранение на вещи, в нашия сайт ще откриете удобни чекмеджета, създадени в различни размери и модели, за да паснат безпроблемно на вашето легло. В чекмеджетата може да съхранявате спално бельо, дрехи и всичко останало, което е необходимо.


Закачалки

Още една закачалка в дома никога не е излишна! Мебелна палата Лазур предлага, както стандартни, така и по-интересни модели закачалки – както такива, които да поставите на стената или вратата, така и стоящи, които да ползвате за по-дълги дрехи, халати и т.н. Те са изработени от здрави и качествени материали, за да са издръжливи и се предлагат в различни цветове, за да паснат на вашия интериор.


Кутии

Кутиите са страхотен начин за съхранение на вещи, особено ако са красиви и стилни. Предлагаме на вашето внимание прекрасни кутии с различни стилове и размери, в които да съхранявате бижута и други предмети, за които все не намирате място.

Разгледайте предложенията ни и при нужда от консултация, моля, свържете се с нас на посочените в сайта телефони.


С поръчка на аксесоари от Мебели Лазур, вие получавате още:
•    Гарантирано качество
•    Безупречно обслужване
•    Отлични условия за поръчка и доставка
•    Разнообразни начини за плащане
Изберете вашия аксесоар за спалня и поръчайте още сега!