Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Комплекти мебели за спалня

Търсите ли цялостно обзавеждане за спалня? Ние от Мебелна палата Лазур ви предлагаме оригинални и красиви спални комплекти за интериора във вашата спалня. Обзавeждане за спалня с мебели, подбрани в изящни и стилни цветови комбинации и красиви форми, предаващи завършен вид и уют на спалнята. Разнообразието в дизайна на мебелите ще ви даде възможност за различни съчетания и конфигурации, според вашите нужди и изисквания.

Спални мебелни комплекти от легло, гардероб, нощни шкафчета и скрин за цялостно обзавеждане на спалня

Мебелна палата Лазур предлага спални комплекти мебели за обзавеждане в класически и ретро стил, модерни спални комплекти с изчистени форми и луксозни спални с тапицерия и изящни орнаменти. Сред разнообразието от предложения ще откриете комплекти за обзавеждане на малка спалня, тапицирани с кожа мебели за голяма спалня, мебели гланц за спалня и още много качествени мебели. Изработени са от висококачествени материали и покрития за по-дълготраен живот на мебелите и в актуални и модерни цветови съчетания, за да стоят изящно във вашата спалня. Дългогодишния ни опит в сферата на мебелите ни помага да подберем оптимални предложения за спално обзавеждане спрямо качество, цена и визия на мебелите. Разгледайте предложенията ни спални комплекти и изберете този, който най-много ви харесва и ще носи настроение и хармония в домашния ви уют.
Спалните комплекти включват легло, гардероб и две нощни шкафчета, като повечето от комплектите включват също и скрин и огледало. Модулите на спалните комплекти се предлагат в разновидности, като легло за матрак 160/200 см. или 180/200 см. с различни видове табла и дизайн на спалнята. В повечето от предлаганите комплекти гардеробът е четирикрилен с две плъзгащи врати, като някои са с огледало, което придава модерен и просторен вид на цялата стая. Нощните шкафчета са в перфектно съчетание с останалите модули и допълват перфектно спалния комплект, като му придават и допълнителна функционалност. Скринът е важна част от спалното обзавеждане и е с различни размери и разпределение на чекмеджета и вратички, според вида спален комплект. В някои от предложенията ни по-големи спални комплекти се предлагат със скрин с огледало тип тоалетка, шесткрилен гардероб, самостоятелно огледало или други аксесоари за спалня. Следете нашия онлайн магазин за мебели и брошурите ни, за да сте информирани за актуален спален комплект на промоция или намаление. Разгледайте нашите специално подбрани предложения и изберете новия си спален комплект.