Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Бар Столове

В категория бар столове от Мебелна палата Лазур ще откриете практични и стилни предложения за обзавеждането на това така удобно кътче у дома, където да се наслаждавате на сутрешното си кафе или пък на чаша вино, докато приготвяте вечерята.

Разнообразие на модели тапициран бар стол, висок стол от масив, въртящ се стол

Ако сте сред късметлиите, които разполагат с този така удобен и уютен кът у дома, който се оформя при наличието на бар плот, то знаете колко приятно е да прекарвате времето си там, наслаждавайки се на любимата напитка в удобната прегръдка на любимия бар стол.
Затова сме се постарали да подберем разнообразие от бар столове и високи маси, с които да го направите още по-практичен. Изберете сред предложенията ни за високи столове за бар плот, тапицирани бар столове, високи столове от масив или високи бар столове с тапицирана седалка. 
Според предпочитанията ви и обзавеждането у дома, можете да заложите на различни стилове – тапициран бар стол, висок стол от масив, въртящ се стол, бар стол с облегалка или пък висок бар стол.
В допълнение можете да изберете практична висока маса, която може да ви служи като бар маса или помощна маса. Разполагаме с модели сгъваеми високи маси, сгъваеми ниски маси и сгъваеми кръгли маси, които често имат функцията и на сгъваеми високи коктейлни маси. Ще ви очароват със стилната си Мизия и практичност, тъй като не заемат почти никакво място, когато са сгънати и не се използват.
Ще се радваме да ви бъдем полезни в избора на най-подходящите мебели за обзавеждане на бар кътче у дома.