Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Трапезни Маси

Трапезарията е мястото във всеки дом, което събира семейството край масата и е много важно тя да бъде удобна, практична и да създава приятно настроение. Постарали сме се в категория трапезни маси да ви предложим голям избор от трапезни маси за всеки стил и вкус, сред които да изберете най-подходящата трапезна маса за вас - било то разтегателна трапезна маса, кръгла трапезна маса, правоъгълна трапезна маса или пък овална трапезна маса елипса.

Голям избор на малки и големи разтегателни трапезни маси в квадратна, правоъгълна и овална форма от масив, дърво или стъклени

Имаме удоволствието да ви предложим богат избор от различни трапезни маси, като трапезна маса от масив, модерна трапезна маса с метални крака, с огледален плот, правоъгълна или квадратна трапезна маса със заоблени ъгли, практична малка трапезна маса. Независимо коя маса ще изберете като най-подходяща за вашия дом, можете да бъдете сигурни, че с Мебелна палата Лазур ще заложите на съчетание от качество и изгодна цена. Разгледайте предложенията ни за модерни трапезни маси и следете актуалните ни оферти за трапезни маси на промоция. Сред голямото разнообразие при нас ще откриете както изчистени трапезни маси, така и с декорация. Независимо дали искате трапезна маса с орнаменти, кръгла трапезна маса с декорация или модерна трапезна маса с метални крака, ще я откриете в Мебелна палата Лазур. Разполагаме и с голям избор от цветове и фурнири, като най-популярните и търсени са трапезна маса венге, сонома, бяла, дървена от масив, стъклена и трапезна маса с плот от масив. В нашето разнообразие от предложения традициите в обзавеждането и новите тенденции са в унисон. Стремим се все повече да даваме възможност на своите клиенти да комбинират по свой вкус функционалностите, които са им необходими, като така на практика всеки получава трапезна маса по индивидуален проект, благодарение на моделите маси с избор на плот и крака. Така можете да направите своето съчетание – трапезна маса с масивен плот и Х-образни крака или пък бюджетна маса с плот от фурнир и метални крака. 
За повече удобство на големите семейства и за весели празнични поводи сме подготвили и различни предложения, като голяма трапезна маса, дълга разтегателна трапезна маса, които се стремим да поддържаме в наличност, за да не се оказвате никога изненадани от повече гости и липса на място. 
Следете актуалните ни предложения и се възползвайте и от периодичното намаление на трапезни маси, където можете да вземете маса на изгодна цена, както и да се възползвате от предложения за евтини трапезни маси или да купите своята любима трапезна маса на промоция.