Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Декоративна картина върху платно

ID 8681875399462

Технически подробности:

  • Размер: 45 x 70 см
  • Рамка: 100% дърво (дебелина: 3 см)
  • Художник: Густав Климт

Производител : Ареа Деко

цена 35,00 лв.

Наличност: Наличен
Купи

Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условия



Технически подробности:

  • Размер: 45 x 70 см
  • Рамка: 100% дърво (дебелина: 3 см)
  • Художник: Густав Климт

Преобразете пространството си с хипнотизиращата красота на картината на Густав Климт "Pendio montano a unterach ".

Отдайте се на омагьосващия свят на изкуството с нашата изящна декоративна картина на платно. Този шедьовър на легендарния художник густав климт ще ви пренесе в царството на чистото блаженство и удивление.

Завладяващ и емоционален

Потопете се в завладяващата красота на pendio montano a unterach. Със своите ярки цветове, сложни детайли и хипнотизираща композиция тази картина предизвиква редица емоции - от страхопочитание до спокойствие. Позволете на ефирната красота на тази творба да вдъхне живот на вашето пространство, създавайки атмосфера, която е едновременно успокояваща и вдъхновяваща.

Несравнимо качество

Изработена с изключителна прецизност и грижа, нашата декоративна картина на платно е направена от 100% велурено платно. Този първокласен материал гарантира, че цветовете ще останат живи и верни на оригиналното произведение на изкуството дори след години излагане. Дървената рамка с дебелина 3 см добавя нотка елегантност и издръжливост, което я прави вечно допълнение към вашия дом или офис.

Вечен шедьовър

Картината на Густав Климт "Пендио Монтано а Унтерах" е истинско доказателство за гения на художника. Известно със своя емблематичен стил и способността си да улавя същността на красотата, творчеството на климт продължава да вдъхновява и завладява любителите на изкуството по целия свят. Притежаването на произведение от неговото изкуство е като притежание на част от историята, съкровище, което ще се цени от идните поколения.

Издигнете нивото на вашето пространство с непреходната красота на картината на Густав Климт "Пендио Монтано а Унтерах". Поръчайте сега и позволете на магията на изкуството да преобрази заобикалящата ви среда.

Назад