Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Декоративна картина върху платно

ID 8683342535649

Технически подробности:

  • Материал: 100% платно
  • Рамка: 100% дървен материал (дебелина: 2. 8 см)
  • Размер: 70 x 100 cm
  • Художник: Винсент Ван Гог

Производител : Ареа Деко

цена 69,00 лв.

Наличност: Наличен
Купи

Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияТехнически подробности:

  • Материал: 100% платно
  • Рамка: 100% дървен материал (дебелина: 2. 8 см)
  • Размер: 70 x 100 cm
  • Художник: Винсент Ван Гог

Преобразете пространството си с хипнотизиращата красота на бадемовите цветове на Винсент ван Гог

Потопете се в омагьосващия свят на изкуството с тази зашеметяваща декоративна картина на платно. Изработен от 100% платно и дървена рамка с дебелина 2. 8 см, този шедьовър е създаден, за да завладее сетивата ви и да повиши атмосферата на всяка стая.

Изпитайте емоционалната сила на бадемовите цветове на Ван Гог.

Позволете на ярките цветове и сложните мазки на четката на "Бадемови цветове" да ви пренесат в царството на спокойствието и умиротворението. Майсторското изобразяване на красотата на природата от Ван Гог ще предизвиква различни емоции - от страхопочитание до вдъхновение - всеки път, когато погледнете това завладяващо произведение на изкуството.

Създайте изящно произведение, което да отразява вашия уникален стил

С големия си размер от 70 x 100 cm тази декоративна картина на платно е идеалният централен елемент за вашата всекидневна, спалня или офис. Нейната непреходна привлекателност и артистичен усет без усилие ще подобрят всеки интериор, превръщайки я в истинско отражение на вашия изискан вкус и индивидуалност.

Внесете есенцията на бадемовите цветове на Ван Гог в дома си още днес и позволете на стените си да разкажат история за красота и емоции. Поръчайте сега и изпитайте преобразяващата сила на изкуството.

Назад