Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Двулицев матрак Magnicool Gel

ID 181311052

MagniCool e мек матрак, съчетаващ гел пяна и мемори пяна, в комбинация с иновативен, охлаждащ текстил Magnicool. 

Безкрайна гаранция

Производител : Magniflex

цена 1 569,00 лв.

Наличност: По заявка
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 146.44 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияMagniCool e мек матрак, съчетаващ гел пяна и мемори пяна, в комбинация с иновативен, охлаждащ текстил Magnicool. 

Безкрайна гаранция

MagniCool e мек матрак, съчетаващ гел пяна и мемори пяна, в комбинация с иновативен, охлаждащ текстил Magnicool. Текстилът е със специален силикатен материал. Регулира температурата, като по този начин позволява на тялото да се отпусне по-бързо и предотвратява претоплянето и изпотяването през нощта. Текстилът е дишащ, не задържа влага.

Ядрото на Magnicool комбинира слой от мека пяна Eliosoft с гел и мемори пяна. Гел пяната разпределя равномерно тежестта на тялото и гарантира постоянно суха среда. Memory Foam HD® - мемори пяна, която реагира на натиска и топлината. При матраците на Magniflex с Memory Foam HD® ще усетите отпускане веднага след като легнете. Този материал разпределя равномерно тежестта на тялото, което облекчава раменете, кръста и краката Ви.

Матракът пристига на вакуумно руло

Назад