Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Единичен шкаф Топ микс с чекмедже и 3 рафта в бяло

ID 0032303211

Висок колонен шкаф за съхранение на вещи, книги и документи, изключително практичен за хол, дневна, детска и офис. Предлага се в цветова комбинация от бяло и дъб сонома и в размери: В 183/Ш 40/Д 33 см.
Арт. № - REG OTW 1D1S

цена 171,00 лв.

Наличност: По заявка
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 15.96 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияВисок колонен шкаф за съхранение на вещи, книги и документи, изключително практичен за хол, дневна, детска и офис. Предлага се в цветова комбинация от бяло и дъб сонома и в размери: В 183/Ш 40/Д 33 см.
Арт. № - REG OTW 1D1S

Бял колонен шкаф с вратичка, чекмедже и три ниши

Моделът притежава изчистен външен вид в бяло и горна част в дъб сонома, разполага с вратичка и чекмедже с дръжки, 3 ниши отделени с рафтове. Това е единичен шкаф за организация и подредба на книги, документи и други вещи. Габаритите му на тесен висок шкаф позволяват да бъде разположен на малка площ и да усвои пространството във височина, което го прави функционален и практичен. Произведен от качествен материал ПДЧ и с покритие от ламинат. Моделът е тип колонен шкаф с рафтове, който е от модулна система Топ микс, която предлага и други подходящи мебели за обзавеждане на хол, всекидневна, детска стая, антре и офис.
 * Цветовете на снимките могат да варират в зависимост от настройките на екрана на Вашето устройство.

Материал: ПДЧ
Покритие: ламинат
Назад