Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Етажерка VG6

ID 8683743451616

Технически детайли:

  • Материал: 100% плочи от дървесни частици с меламиново покритие
  • Дебелина: 18 мм
  • Метална рамка за по-голяма стабилност
  • Ширина: 170 см, Височина: 175 см, Дълбочина: 30 см
  • Цвят: бял и златен

Производител : Ареа Деко

цена 1 099,00 лв.

Наличност: Наличен
Купи
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 102.57 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условия



Технически детайли:

  • Материал: 100% плочи от дървесни частици с меламиново покритие
  • Дебелина: 18 мм
  • Метална рамка за по-голяма стабилност
  • Ширина: 170 см, Височина: 175 см, Дълбочина: 30 см
  • Цвят: бял и златен

Преобразувайте пространството си с елегантност и функционалност

Представяме ви нашата изящна етажерка за книги - шедьовър, който безпроблемно съчетава елегантност и функционалност, за да издигне на по-високо ниво вашето жилищно пространство. Изработена с изключителна прецизност и внимание към детайла, тази етажерка за книги е създадена, за да завладее както сърцата, така и умовете.

Ненадмината издръжливост и стил

Изработена от плочи от дървесни частици със 100% меламиново покритие, тази етажерка за книги се отличава с изключителна издръжливост, която ще устои на изпитанието на времето. Металната рамка добавя нотка на модерност и гарантира стабилност, позволявайки ви да излагате любимите си книги и декоративни предмети с увереност.

Естетически приятен дизайн

Със своя елегантен и изтънчен дизайн тази етажерка за книги без усилие допълва всеки интериорен декор. Комбинацията от бели и златисти цветове добавя нотка на разкош и елегантност към вашето пространство, създавайки наистина завладяваща фокусна точка.

Обемно пространство за съхранение

Снабдена с многобройни рафтове, тази етажерка за книги осигурява достатъчно място за съхранение на всички ваши литературни съкровища, колекционерски предмети и скъпи спомени. Организирайте книгите си, изложете любимите си снимки и демонстрирайте уникалния си стил с тази универсална мебел.

Съживете жилищното си пространство с тази изключителна етажерка за книги, която съчетава издръжливост, стил и функционалност. Издигнете домашния си интериор до нови висоти и създайте пространство, което наистина отразява вашата индивидуалност. Поръчайте сега и се насладете на перфектното съчетание на елегантност и практичност!

Назад