Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Комплекти портманто

В нашия онлайн магазин за мебели предлагаме различни модели портманто за обзавеждане на антре. Разгледайте нашите предложения за портманта в богато разнообразие от цветове и размери.

Голямо портманто с огледало, вратички и рафтове, малко портманто с шкаф за обувки и ниши, комплект портманто със закачалки за дрехи и рафтове за обувки

В тази категория сме предложили различни видове комплекти портманто, подходящи за обзавеждане на антре или предверие във Вашия дом или офис. Имаме модели портманто с огледало, вратичка и рафтове, портманто с шкаф за обувки и ниши, портманто със закачалки за дрехи, рафтове за обувки, огледало и поставка, които са изключително компактни и практични. Те могат да Ви бъдат в голяма полза за подредбата и организацията на обувки, чехли и връхни дрехи. Предлагаме варианти за малко портманто със закачалки и чекмеджета, и голямо портманто с шкаф за обувки и голямо огледало, както и други комбинации на функционалност и габарити. Вие можете да изберете най-подходящото за вас, спрямо размера, цвета и приложението му, като цените са ниски и изгодни за качеството, което предлагаме. Предложенията ни са многофункционални и един красив комплект портманто за антре с метални дръжки е идеалното компактно решение за вашия дом, където в горната си част има огледало и полица, закачалките съхраняват дрехи, а долната част е шкаф за обувки. По този начин изпълвате антрето с мебел, която едновременно е красив интериор и необходима част от всеки дом или офис. Имаме модели тясно и високо портманто за по-малки пространства, декоративно портманто, широко портманто с големи шкафове за много обувки, голямо огледало, което е подходящо за голямо антре и коридор. Предлагаме и модели от модулни системи, където самото антре е от различни отделни модули и позволява да се модифицира, променя и размества по елементи. Обикновено такива комплекти за антре включват гардероб, шкаф за обувки, пано за закачалки, огледало и други елементите, които могат да бъдат закупени и поотделно. Повечето от портмантата са в цветове бяло, бежово, сонома, венге и дъб, като разбира се имаме и цветови комбинации. Материала, от който са изработени, е качествено ПДЧ с покритие от ламинат и гланц. Разгледайте нашите предложения портманто за дом или офис, които са на топ цени и качество.