Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Кухня по проект серия Тоскана

ID 0620902060

Кухня Тоскана притежава изискана визия, много възможности и функционалности. Стилни обемно фрезовани вратички от боядисан МДФ. Серията Тоскана разполага с пълен набор от допълнителни класически елементи, които придават на модела наистина завършен вид.

Наличност: Наличен
Изпрати запитване
Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияКухня Тоскана притежава изискана визия, много възможности и функционалности. Стилни обемно фрезовани вратички от боядисан МДФ. Серията Тоскана разполага с пълен набор от допълнителни класически елементи, които придават на модела наистина завършен вид.

Кухня по проект с класически дизайн, много функционалности и удобства

Кухня Тоскана е произведена в България с класическа визия и изящни форми. Може да бъде изработена спрямо индивидуалните размери и изисквания на клиента, като цената се определя според желаната от клиента конфигурация.

Стилни обемно фрезовани МДФ врати, боядисани в цвят по ваш избор. Имате голям избор на над 70 цвята за вратите. Лак мат в цвят по избор от цветовата гама на пастелните тонове, както и вариант с патина.

Кухня Тоскана е с богат избор на плотове и стенни панели. Голям избор на ПДЧ за корпус, изцяло 18мм, ПДЧ на доказани производители като Еgger и Kaindl.

Избор на висок клас механизми и аксесоари BLUM.

Към всяка кухня може да бъде предложен плот от технически камък или естествен гранит - избор от над 30 цвята камък.

Декори за плот и гръб - 15 цвята за избор.

Декори за лице - 28 цвята за избор.

Декори за корпус - 17цвята.

Дръжки - 15 вида.

 

* Цветовете на снимките могат да варират в зависимост от настройките на екрана на Вашето устройство.

* Цената се определя според желаната от клиента конфигурация.

Индивидуално конфигуриране: да
Цвят: избор на цвят
Назад