Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Кухня Бристол от масив

ID 370901054

Кухня Бристол е изработена от масивно дърво дъб и се предлага по индивидуален проект. Кухнята е стилно съчетание от благородството на дъба и патината на времето, което създава атмосфера на спокойствие и уют. Кухня Бристол се предлага в 12 цвята за плот и гръб и 11 декора за лице.

Наличност: Не е наличен
Изпрати запитване
Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияКухня Бристол е изработена от масивно дърво дъб и се предлага по индивидуален проект. Кухнята е стилно съчетание от благородството на дъба и патината на времето, което създава атмосфера на спокойствие и уют. Кухня Бристол се предлага в 12 цвята за плот и гръб и 11 декора за лице.

Класически стил кухня от масивно дърво дъб и по индивидуален проект

Представяме ви кухня Бристол, която е изработена изцяло от масивен дъб. Класическия и дизайн създава атмосфера на спокойствие и уют. Благородството на дъба и патината на времето, вещаят благополучие и хармония в кухнята.

Кухня Бристол може да променя колорита си според избора на цветове, аксесоари и декоративни елементи. Усещане за увереност и стабилност ви обзема, когато сте заобиколни от тези кухненски мебели.

Декори за плот и гръб - 12 цвята за избор.
Декори за лице - 11 цвята за избор.
За повече информация, моля, свържете се с нашите консултанти.

 

* Цветовете на снимките могат да варират в зависимост от настройките на екрана на Вашето устройство.

* Цената се определя според желаната от клиента конфигурация.

Материал: масив
Назад