Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Кухня Модена

ID 0370901057

Кухня Модена е в класическо съчетание от дърво и прави линии. Естествената структура на дъба се хармонизира перфектно с декоративните елементи. Моделът дава възможност на избор от огромно разнообразие на модули и различни завършващи елементи, а резултатът е чувство за уют и удобство.

Наличност: По заявка
Изпрати запитване
Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияКухня Модена е в класическо съчетание от дърво и прави линии. Естествената структура на дъба се хармонизира перфектно с декоративните елементи. Моделът дава възможност на избор от огромно разнообразие на модули и различни завършващи елементи, а резултатът е чувство за уют и удобство.

Класически стил кухня с декоративни елементи и прави линии

Представяме ви кухня Модена, която предлага модули за кухня, които съчетават класиката на дървото с изисканата визия. Красивата структура на дъба, която умишлено е подчертана, хармонизира с правите линии на кухнята. Резултатът е чувство за уют и удобство. Изтънчен провансалски стил и плавни линии.

Съчетани са няколко стила и изисквания - да е от масив, да е с модерен дух, цветът да е различен, да е вградена и функционална. Красивия дизайн и изгодната цена на кухня Модена, превръщат мечтите ви в реалност.

Декори за плот и гръб -12 цвята  за избор.

Декори за лице - 11 цвята за избор.

 

* Цветовете на снимките могат да варират в зависимост от настройките на екрана на Вашето устройство.

* Цената се определя според желаната от клиента конфигурация.

Цвят: бял
Материал: масив
Покритие: масив/ФПДЧ
Назад