Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Kухня Ница масив

ID 370901055

Кухня Ница се предлага по индивидуален проект и дава много възможности за желаната от вас конфигурация. Добре обработената дървесина е красива сама по себе си и е способна да създаде в дома ви неповторима атмосфера. Кухня Ница ще внесе уют и индивидуалност в интериора ви.

Наличност: По заявка
Изпрати запитване
Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияКухня Ница се предлага по индивидуален проект и дава много възможности за желаната от вас конфигурация. Добре обработената дървесина е красива сама по себе си и е способна да създаде в дома ви неповторима атмосфера. Кухня Ница ще внесе уют и индивидуалност в интериора ви.

Качествена кухня от дърво дъб на Топ цена

Предлагаме ви кухня Ница, която е изработена от масив дъб. Тази кухня едновременно провокира артистичността и създава усещане за дом. Структурата на дървото, подчертана от патината, създава причудливи форми.

Богатия избор на декоративни елементи, корнизи, витражи, външни полици и пиластри стимулира въображението, разказва история и рисува картини.

Декори за плот и гръб - 12 цвята  за избор.

Декори за лице - 11 цвята за избор.

 

* Цветовете на снимките могат да варират в зависимост от настройките на екрана на Вашето устройство.

* Цената се определя според желаната от клиента конфигурация.

Материал: масив
Назад