Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Кухня Рустик

ID 370901058

Кухня Рустик е изработена от масив дъб и притежава класическа визия и стил. Името на модела подсказва за дизайна и излъчването. Майсторската обработка на дървото е лесно забележима и придава характер на кухнята. Кухня Рустик предлага красота и функционалност в едно.

Наличност: Не е наличен
Изпрати запитване
Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияКухня Рустик е изработена от масив дъб и притежава класическа визия и стил. Името на модела подсказва за дизайна и излъчването. Майсторската обработка на дървото е лесно забележима и придава характер на кухнята. Кухня Рустик предлага красота и функционалност в едно.

Кухня от дърво с класическа визия и стил

Предлагаме ви Кухня Рустик от дърво дъб, която притежава функционалност и стабилност. Името върви със стила си в тази кухня. Майсторство и прецизност в обработката на дървото, премерени и красиви форми.

Благодарение на меките си натурални цветове, дървото е винаги приятно за окото, при това всеки път усещането е за нова картина от природата. При допир с него се усеща особено жива топлина.

Красота и функционалност изкушават да я имате.

Декори за плот и гръб – 12 цвята  за избор.

Декори за лице – 11 цвята за избор.

 

* Цветовете на снимките могат да варират в зависимост от настройките на екрана на Вашето устройство.

* Цената се определя според желаната от клиента конфигурация.

Материал: масив
Покритие: масив/ФПДЧ
Назад