Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Модулен диван Зюлт

ID 6332

Модулен диван Зюлт е модулна система мека мебел с индивидуално конфигуриране, която Ви позволява да придобиете уникален диван избран по Ваш избор. Моделът може да бъде с лява или дясна лежанка по ваш избор.

Наличност: Наличен
Изпрати запитване
Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияМодулен диван Зюлт е модулна система мека мебел с индивидуално конфигуриране, която Ви позволява да придобиете уникален диван избран по Ваш избор. Моделът може да бъде с лява или дясна лежанка по ваш избор.

Модулен диван с модерен дизайн и от висококачествени материали

Предлагаме Ви модулен диван Зюлт, който представлява комбинация от отделни модули. Лежанката може да бъде както дясна, така и лява.

Модулите се продават самостоятелно и предоставят възможности за комбинация по избор.


Подходящо решение за по разчупен и модерен интериор във Вашия дом или офис. Модулите са произведени от най - висококачествените материали и се допълват перфектно.

За повече информация и консултация, моля свържете се с нашите консултанти на посочените телефони или заповядайте на място в Мебелен магазин Лазур в град Варна.

 

* Модел 2725.
* Снимката е с илюстративна цел, моля обърнете се към нашите консултанти за повече информация относно конфигурацията.
* Цветовете на снимките могат да варират в зависимост от настройките на екрана на Вашето устройство.

Покритие: текстил
Назад