Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Модулен диван Фару в текстил и пълнеж от гъши пух

ID 6332212024

Модулен диван Фару е изработен от висококачествени материали и е комфортна мека мебел за хол и дневна. Предоставя възможност за различни конфигурации, според индивидуалните Ви предпочитания.

Наличност: Наличен
Изпрати запитване
Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияМодулен диван Фару е изработен от висококачествени материали и е комфортна мека мебел за хол и дневна. Предоставя възможност за различни конфигурации, според индивидуалните Ви предпочитания.

Модулен диван в конфигурация по ваш избор

Предлагаме Ви модулен диван Фару, който представлява комбинация от отделни модули. Имате възможност за индивидуална конфигурация по Ваш избор, която да бъде в различна форма, цвят и размер.

Модулен диван Фару е изработен от висококачествени материали, покритие от текстил с висока износоустойчивост и пълнеж от гъши пух за допълнителен комфорт.


За повече информация и консултация, моля свържете се с нашите консултанти на посочените телефони или заповядайте на място в Мебелен магазин Лазур в град Варна.

 

* Модел 2792
* Цената се определя според желаната от клиента конфигурация
* Снимката е с илюстративна цел, моля обърнете се към нашите консултанти за повече информация относно конфигурацията.
* Цветовете на снимките могат да варират в зависимост от настройките на екрана на Вашето устройство.

Покритие: текстил
Назад