Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Холни Гарнитури

Мебелна палата Лазур предлага качествени модерни и класически холни гарнитури за обзавеждане на хол, всекидневна и офис. При нас имате възможност за индивидуално конфигуриране на модулен диван, като модулите се продават самостоятелно и предоставят възможности за комбинация по ваш вкус.

Холни гарнитури, дивани и фотьойли, модулни дивани и мека мебел по ваш избор и конфигурация

Искате ли Вие да определите големината, формата, цвета и функциите на меката мебел? Може би имате нужда от специфичен голям модулен диван с много места за сядане, П-образен диван с две лежанки или двойка дивани с фотьойл? Ние имаме решение за стандартни и нестандартни конфигурации холни гарнитури по избор на клиента.
Модулните дивани предоставят възможности за различни конфигурации, според индивидуалните предпочитания на клиента. Всеки един от модулите се избира самостоятелно, като имате възможност да избирате разположение на лежанката лява или дясна, колко единични модула със седалка и облегалка да има и колко от тях да са с подлакътници и колко без, модул ъгъл, табуретка от същия модел и още много възможности. Уникалното при модулните конфигурации е възможността да подредите модулите по различен начин и да получите Г-образен диван, П-образен голям диван, голяма спалня или ъглов диван с табуретка. Когато имате необходимите модули, вие можете да променяте вашата мека мебел, както желаете в зависимост от повода, необходимостта и настроението ви.
Тези вариации правят холната ви гарнитура многофункционална и оптимално практична, което ви дава и много интериорни възможности и приложения. Разбира се нашите консултанти ще ви помогнат при избора и конфигурацията на модулна холна гарнитура, за да можете да си я представите добре и да покрие всичките ви очаквания и изисквания. Цената се определя според желаната от клиента конфигурация и избор на дамаска.
Повечето модели са изработени от висококачествени материали, покритие от текстил с висока износоустойчивост и пълнеж от гъши пух, което дава дълъг живот на меката мебел и създава неповторим комфорт във вашия дом. Предлагаме и класически модел мека мебел, която се изработва по заявка и може да бъде поръчана с покритие от текстил или еко кожа. Разгледайте моделите ни висок клас мека мебел, като луксозен модулен диван в текстил и пълнеж от гъши пух, функция сън и диван двойка и диван тройка от еко кожа.
В категорията не сме посочили всички възможности, модули и дамаски, които имате за избор на модулна мека мебел, предвид голямото им разнообразие. Очакваме ви в нашия Мебелен магазин в град Варна, за да ви покажем и обсъдим възможностите на предлаганите от нас модулни системи мека мебел.