Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Модулно обзавеждане за детска стая Алекс

ID 003230312345

Модулна система Алекс е за цялостно обзавеждане на детска стая за момиче и момче, която предлага богат набор от отделни мебели. Изработена е в цветове бяло, сиво, сонома и дъб, като имате избор на дължина и цвят за дръжките. Показаните конфигурации са примерни и всеки модул може да бъде поръчан по отделно.

Всички модули:

https://mebelilazur.bg/bg/modulna-sistema-za-detski-staya-aleks/c73.html

Наличност: По заявка
Изпрати запитване
Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияМодулна система Алекс е за цялостно обзавеждане на детска стая за момиче и момче, която предлага богат набор от отделни мебели. Изработена е в цветове бяло, сиво, сонома и дъб, като имате избор на дължина и цвят за дръжките. Показаните конфигурации са примерни и всеки модул може да бъде поръчан по отделно.

Всички модули:

https://mebelilazur.bg/bg/modulna-sistema-za-detski-staya-aleks/c73.html

Обзавеждане за детска стая, което предлага разнообразни модули за малки и големи деца

Представяме Ви модулно обзавеждане за деца Алекс, което е подходящо за момчета и момичета в зависимост от вашия избор на модули и дръжки. Обзавеждане за детска Алекс е изчистено и стилно с весели цветни акценти. Подходящо както за момиче, така и за момче, като може да създадете мечтаната детска стая изцяло според вашите желания и нужди.
Обзавеждането предлага разнообразен набор от модули и възможност за избор на цвят за дръжките от зелен, розов, син и лилав цвят. Те се предлагат в три варианта на дължина - 32.3 см., 45.3 см. и 64.6 см.
Серията предлага и детско легло, няколко вида гардероби и шкафове, което позволява да се конфигурира обзавеждане за две деца. Ще откриете още шкафове за повиване на бебета, ракла, полица, детско бюро и други.
Мебелите са изработени от материал ПДЧ и с покритие ламинат.

* Цветовете на снимките могат да варират в зависимост от настройките на екрана на Вашето устройство.
* В категория Модулни системи ще откриете всички модули от детска стая Алекс качени самостоятелно.

 

Размер на гардероба: до 1.80см
Огледало: не
Плъзгащи врати: не
Цвят: бял,сив,сонома,дъб
Материал: ПДЧ
Покритие: ламинат
Размер на матрака: 90/200см
Назад