Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Новини

Нова колекция дивани Cotta - изящество, комфорт и изобилие от модели

15.11.2021


Мебелна палата Лазур е лидер на българския пазар от дълги години, и винаги се стреми да предлага на потребителите си възможно най-голямо удобство и адекватен отговор на тяхното търсене. Затова, работим с доказани и предпочитани брандове, наложени както на българския, така и на световния пазар. В днешната статия ще ви представим новата уникална колекция ъглови дивани Cotta, които веднага ще ви спечелят със своите предимства.


Повече за брандът Cotta


Брандът е създаден през 1991 година в Лихтенщайн от П. Гшвен, и много бързо се превръща във водещ производител на мека мебел не само в Европа, но и в световен мащаб. Към днешна дата, фирмата има 15 фабрики с обща площ от 287 000 кв.метра и над 5 500 служителя. Главната мисия на марката е да отговори точно на потребителските нужди, осигурявайки нужното удобство, безупречна визия и в същото време, да не натоварва бюджета им.


Нова колекция дивани


С всяка изминала колекция, специалистите на бранда се стараят да надграждат, да добавят все повече екстри към моделите си, като в същото време да се съобразяват с актуалните тенденции. Новата им колекция се вписва отлично в тренд 2022, като представя елегантни форми, модерен дизайн и разбира се, качество на изгодна цена.
Общи характеристики на дивани Cotta 2022:
•    Високи модели с елегантни крака
•    Подвижни подглавници и подлакътници
•    Електрически механизъм и функция релакс
•    Разнообразни дамаски – текстилни и кожени – по избор на клиента


Кои са новите модели?


Ъглов диван Комо 
Ъглов диван Комо е отлично предложение за онези, които търсят изключително удобство, качество, дълготрайност и достъпна цена. Той се изработва от следните добре подбрани материали:
•    Твърда многослойна дървесина за корпуса
•    Специални зиг-заг пружини за седалката
•    Статични колани за облегалката
•    Метални хромирани крака с височина 6,5 см
Към продукта са добавени различни по големина възглавници, които да допълнят комфорта. Сред другите му предимства са подвижен подлакътник, който да съобразите с удобната за вас поза, функция сън и избор на позицията на лежанката – лява или дясна.


Ъглов диван Амалфи с функция релакс
Ъглов диван Амалфи е сред най-луксозните и впечатляващи модели на бранда. И тук използваните материали са качествена дървесина за корпуса и зиг-заг пружини за седалката, но облегалката е със съдържание на еластични колани. Освен това, крачетата са в елегантен черен цвят и са високи цели 12,5 см, което максимално улеснява почистването под дивана. Но най-добрите му предимства са подвижните подглавници и електрическият механизъм, който осигурява функция релакс.


Какво още трябва да знаем за новата колекция?


Всички модели дивани Cotta могат да бъдат изработени с различни видове дамаска. Преди да изберете най-добрия вариант за вас, се консултирайте с нашите специалисти, които ще ви насочат към възможните материали, цветове и комбинации, както и ще ви ориентират във времето и цената на изработката.


Защо да поръчам от мебели Лазур?


Ние от Мебелна палата Лазур сме дългогодишен партньор с бранда Cotta, като двете фирми работят заедно единствено и само в полза на клиента. Можете бързо и лесно да разгледате новите ни колекции в нашия онлайн магазин за мебели mebelilazur.bg и да поръчате оригинален и качествен продукт на достъпна цена, както и да получите адекватна консултация от наш специалист. Ще Ви очакваме и във физическия ни магазин в гр. Варна, бул. Сливница, ж.к. Младост 1, където имате възможност да разгледате богатото ни разнообразие от модели мека мебел и други качествени мебели за обзавеждане на дома.


назад

Последни новини

22.03.2024

Хол и спалня в едно: идеи за обзавеждане

Хол и спалня в едно: идеи за обзавеждане ...

Прочети още

07.09.2023

Мебели за детска стая - тенденции в обзавеждането

За всеки родител е важно е да се създаде детск...

Прочети още

05.12.2022

Какви мебели да подарим на близките си?

Коледните празници вече чукат на вратата и вер...

Прочети още

16.11.2022

Как да изберем гардероб за спалнята?

Изборът на гардероб изглежда много лесна задач...

Прочети още