Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Новини

Полезни съвети при избор на гардероб

26.01.2022


При обзавеждането на дома, едно от нещата, които обмисляме най-много е изборът на гардероб. В най-честият случай, искаме такъв, който да събира много дрехи и вещи, но да не заема прекалено много място в стаята. За радост, имаме такива модели и днес ще ви дадем няколко съвета как по-точно да изберете перфектния гардероб за вашите нужди.

 

Колко голям гардероб да избера?

Най-общо, на пазара ще отриете двукрилен, трикрилен или четирикрилен гардероб. Трябва много добре да прецените за какво точно ще го използвате и дрехите на колко души ще се прибират в него. Например, двукрилен гардероб е идеален за детската стая, при по-малки деца. А трикрилен гардероб често се избира за по-малка спалня на двойка. Четирикрилния гардероб е подходящ за по-голяма спалня, където няма да е в конфликт с други мебели.

 

Масив, ПДЧ или друг материал?

Може би е излишно да ви обясняваме разликата между масива и всички други материали за мебели. Макар да са на по-висока цена, гардеробите от масив имат предимства в качеството, издръжливостта и визията, но и цената понякога е определяща при избора. Гардеробът е мебел, която не се сменя често и затова, е по-добре да помислите в перспектива. Много често, тези мебели биват буквално натъпквани, което води до изтърбушване или откачане на гърба им, важно е да знаете как правилно да ги ползвате. Предлагаме гардероби от ПДЧ, които са качествено изработени и ще ви служат добре дълги години. Разгледайте голямото ни разнообразие от модели и обърнете внимание на покритието на гардероба, дали да е мат или гланц? Важно е да се съчетае добре с визията и дизайна на другите ви мебели в спалнята.

 

За какви екстри да следя?

Ако сте започнали да разглеждате, значи знаете колко много модели и варианти има на пазара, особено за гардеробите. Ето кои характеристики са важни, според нас.

 

Плъзгащи врати

Гардероб с плъзгащи врати е идеален избор, особено за по-малки помещения, които нямат достатъчно пространство за свободно отварящи се врати. Но това не е всичко. Обикновено, плъзгащите механизми са издръжливи и по-качествени от пантите на отварящите се врати и ще ви служат дълго във времето. Гардеробите с плъзгащи врати спестяват място в стаята, изглеждат чудесно, имат функционално вътрешно разпределение и лесно се комбинират с други мебели.

 

Огледала

Решите ли да закупите гардероб с огледала, може да си спестите покупката на тоалетка и така да спестите допълнително място в стаята. Има модели, чиито огледала заемат едно или две крила и са достатъчно големи, за да се огледате от глава до пети. Другото предимство е, че спестявате и от финансите си, тъй като няма да ви се наложи отделно закупуване на огледало.

 

Чекмеджета

Чекмеджетата са сред най-функционалните части от мебелите. Затова, смятаме, че гардероб с чекмеджета е практично и рационално решение за спалнята. В тях можете перфектно да подредите бельото си или дребни вещи, за които е необходимо обособено място у дома.

 

Лост и рафтове

Обърнете внимание на вътрешното разпределение на гардероба. Това е същината му и предназначението му, там ще съхранявате вашите дрехи и вещи. Лост за закачалки ще ви осигури възможност да съхранявате палта, сака, ризи и други дрехи, в подреден и прегледен вид без да се намачкват. Рафтовете са практични и важни, за да отделите и подредите различните видове дрехи или за да организирате другите си вещи. Предлагаме гардероби с индивидуално конфигуриране на вътрешното им разпределение, както и възможност за закупуване на допълнителен лост или рафтове. Много удобна и полезна екстра, от която се възползваха много наши клиенти.

 

Допълнителен съвет – Обмислете добре височината

За по-малки помещения е най-добре, ако се сдобиете с колкото се може по-висок гардероб, или такъв с надстройка. По този начин, ще имате допълнително пространство за съхранение на вещи, а и върху гардероба няма да се натрупва прах, ако той стига до тавана. Когато квадратурата не стига за всички мебели, които желаете е добре да оползотворите височината на стаята.

 

Гардероби на промоция от Мебелна палата Лазур!

Мебелна палата Лазур се грижи за вашето удобство и от дълги години се опитва да осигури най-доброто за своите клиенти. Това е възможно, благодарение на огромното разнообразие от мебели, ниските цени и отличното качество, което предлагаме. Не на последно място, бързата доставка и отличните условия за покупка на изплащане! Ако имате нужда от помощ при избора ви на гардероб, моля обърнете се към нашите консултанти на посочените в mebelilazur.bg телефони или заповядайте в нашия физически магазин на адрес гр. Варна, бул. Сливница, ж.к. Младост 1. Ние ще ви предложим качествен гардероб на изгодна цена! Не се колебайте да ни потърсите.

Очакваме ви!


назад

Последни новини

22.04.2024

Спални предложения 2024

Каталог с част от новите, актуални предложения...

Прочети още

22.03.2024

Хол и спалня в едно: идеи за обзавеждане

Хол и спалня в едно: идеи за обзавеждане ...

Прочети още

07.09.2023

Мебели за детска стая - тенденции в обзавеждането

За всеки родител е важно е да се създаде детск...

Прочети още

05.12.2022

Какви мебели да подарим на близките си?

Коледните празници вече чукат на вратата и вер...

Прочети още