Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Ниска двойна витрина Натурал

модул N - 5

ID 0030237002

Ниска двойна витрина Натурал е с четири вратички, от които две са със стъклена витрина. Между тях е разположено чекмедже с пуш-бутон за отваряне. Чекмеджето е с декоративен релеф, изработен от натурално дърво. Размери: 102/41/В 160 см.

цена 794,00 лв.

Наличност: По заявка
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 74.11 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияНиска двойна витрина Натурал е с четири вратички, от които две са със стъклена витрина. Между тях е разположено чекмедже с пуш-бутон за отваряне. Чекмеджето е с декоративен релеф, изработен от натурално дърво. Размери: 102/41/В 160 см.

Ниска витрина с декоративен елемент от дърво

Ниска двойна витрина Натурал е част от модулна система за обзавеждане на хол и дневна. Mодул N – 5 e с две плътни вратички, две врати със стъклена витрина и чекмедже с пуш-бутон за отваряне, което е разположено между тях. Чекмеджето е с декоративен релеф, изработен от натурално дърво.

Модулна система Натурал е в бохо стил. Мебелите от тази серия са с олекотена и изчистена визия, меки тонове, с красиви декоративни елементи. Модулна система Натурал носи уют и средиземноморски полъх. Мебелите са изработени с висококачествено ламинирано ПДЧ, което е устойчиво на светлина, драскотини, влага и висока температура.

Ниска двойна витрина Натурал е изработена от ламинирано ПДЧ, кант- ABS и метални дръжки. Притежава изискан декоративен релеф от дърво, които е перфектно подчертан в комбинация с допълнителната опция за осветление.

Предлага се в цвят: дъб рибец

Размери: 102/41/В 160 см.

 


* Допълнително може да бъде закупено LED осветление на цена от 84 лв.
* В сайта ни ще откриете и другите мебели от модулна система Натурал за обзавеждане на хол и дневна.
* Цветовете на снимките могат да варират в зависимост от настройките на екрана на Вашето устройство.

Цвят: дъб
Материал: ПДЧ,дърво
Покритие: ламинат
Назад