Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Обзавеждане за дневна, трапезария и кухня Мери

ID 0370907012

Кухня Мери е произведена от масив и МДФ с дизайн вдъхновен от скандинавския стил. Характерни прави и изчистени форми, които в същото време придават уют и топлина. Мери е серия мебели, която предоставя възможност да обзаведете кухнята, дневната и трапезарията си. Цената се определя според желаната от клиента конфигурация.

Наличност: По заявка
Изпрати запитване
Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияКухня Мери е произведена от масив и МДФ с дизайн вдъхновен от скандинавския стил. Характерни прави и изчистени форми, които в същото време придават уют и топлина. Мери е серия мебели, която предоставя възможност да обзаведете кухнята, дневната и трапезарията си. Цената се определя според желаната от клиента конфигурация.

Кухня от масив в скандинавски стил и визия

Обзавеждане за дневна трапезария и кухня Мери е с комплексна визия, която ще създаде усещане за цялост и завършеност на вашия интериор. Моделът е вдъхновен от скандинавския стил, при него са характерни правите и изчистени форми.

Кухненските шкафове са на модулен принцип, като така може да направите желаната от вас конфигурация според мястото и вкуса си.

Кухня Мери е произведена от масив и МДФ.

Декори за плот и гръб - 12 цвята за избор.

Декори за лице - 11 цвята за избор.

* Цветовете на снимките могат да варират в зависимост от настройките на екрана на Вашето устройство.

* Цената се определя според желаната от клиента конфигурация.

Цвят: бял,дъб
Материал: масив,МДФ
Назад