Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Ортопедичен двулицев матрак Supreme

ID 0185656988

25 години гаранция 

Производител : iSleep

цена 915,00 лв.

Наличност: По заявка
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 85.40 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условия



25 години гаранция 

Матрак Supreme е с ядро от 3 вида пяна - ортопедична и високоеластична пяна, която поддържа тялото в правилна позиция по време на сън, мека пяна за комфортно усещане и охлаждаща гел пяна, която носи свежест и предотвратява претоплянето през нощта. Матракът e с височина 26 см, което гарантира стабилна опора и намалява въртенето по време на сън. 

Вискозни влакна в Termha текстилът, получени от преработката на натурална целулоза. Изключително устойчив на износване с превъзходни хигроскопични свойства. Силно дишаща материя, която регулира температурата на тялото, предотвратява задържането на влага и топлина и създава приятно усещане за прохлада.

В капитонажа ще откриете мемори пяна, която се адаптира по извивките на тялото и предоставя опора в точките на контакт с матрака - рамене, кръст, крака. Слой от иновативна пяна AirClima - отнема телесната топлина и предотвратява изпотяване. Помага за по-бързо отпускане и заспиване.

Supreme е с калъф от 2 части - външен и вътрешен калъф с цип, които позволяват максимално лесна поддръжка и почистване.

Назад