Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Полица Натурал

ID 0030237003

Нов

Полица Натурал е в цвят дъб рибец и е за стенен монтаж. Изработена е от ламинирано ПДЧ и е с кант- ABS. Практично решение за стена, което да ползвате за декорация и съхранение. Размери: 120/18/В 32 см.

цена 109,00 лв.

Наличност: По заявка
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 10.17 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияПолица Натурал е в цвят дъб рибец и е за стенен монтаж. Изработена е от ламинирано ПДЧ и е с кант- ABS. Практично решение за стена, което да ползвате за декорация и съхранение. Размери: 120/18/В 32 см.

Стенна полица в цвят дъб рибец

Полица Натурал е част от модулна система за обзавеждане на хол и дневна. Този модул е подходящ за стенен монтаж и е подходящо решение за допълнителна декорация в помещението. Можете да съхранявате вещи без да заемате допълнително място в помещението.

Модулна система Натурал е в бохо стил. Мебелите от тази серия са с олекотена и изчистена визия, меки тонове, с красиви декоративни елементи. Модулна система Натурал носи уют и средиземноморски полъх. Мебелите са изработени с висококачествено ламинирано ПДЧ, което е устойчиво на светлина, драскотини, влага и висока температура.

Полица Натурал е изработена от ламинирано ПДЧ и кант- ABS.

Предлага се в цвят: дъб рибец

Размери: 120/18/В 32 см.

 


* В сайта ни ще откриете и другите мебели от модулна система Натурал за обзавеждане на хол и дневна.
* Цветовете на снимките могат да варират в зависимост от настройките на екрана на Вашето устройство.

Цвят: дъб
Материал: ПДЧ
Покритие: ламинат
Назад