Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Висока единична витрина Натурал

модул N - 4

ID 0030237001

Висока единична витрина Натурал е с две вратички, от които едната е стъклена витрина. Между тях е разположено чекмедже с пуш-бутон за отваряне. Чекмеджето е с декоративен релеф, изработен от натурално дърво. Размери: 57/41/В 200 см.

цена 584,00 лв.

Наличност: По заявка
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 54.51 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияВисока единична витрина Натурал е с две вратички, от които едната е стъклена витрина. Между тях е разположено чекмедже с пуш-бутон за отваряне. Чекмеджето е с декоративен релеф, изработен от натурално дърво. Размери: 57/41/В 200 см.

Единична витрина в цвят дъб рибец

Висока единична витрина Натурал е част от модулна система за обзавеждане на хол и дневна. Mодул N – 4 e с една плътна вратичка, една врата със стъклена витрина и чекмедже с пуш-бутон за отваряне, което е разположено между тях. Чекмеджето е с декоративен релеф, изработен от натурално дърво.

Модулна система Натурал е в бохо стил.  Мебелите от тази серия са с олекотена и изчистена визия, меки тонове, с красиви декоративни елементи. Модулна система Натурал носи уют и средиземноморски полъх. Мебелите са изработени с висококачествено ламинирано ПДЧ, което е устойчиво на светлина, драскотини, влага и висока температура.

Висока единична витрина Натурал е изработена от ламинирано ПДЧ, кант- ABS и метални дръжки. Притежава изискан декоративен релеф от дърво, които е перфектно подчертан в комбинация с допълнителната опция за осветление.

Предлага се в цвят: дъб рибец

Размери: 57/41/В 200 см.

 

* По време на монтажа може да изберете посоката на отваряне на вратичките.
* Допълнително може да бъде закупено LED осветление на цена от 69 лв.
* В сайта ни ще откриете и другите мебели от модулна система Натурал за обзавеждане на хол, дневна и спалня.
* Цветовете на снимките могат да варират в зависимост от настройките на екрана на Вашето устройство.

Цвят: дъб
Материал: ПДЧ,дърво
Покритие: ламинат
Назад