Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Полица тип стенна етажерка Алекс

ID 0032303132

Стенна етажерка за детска стая, която разполага с три ниши. Подходяща за стенен монтаж над бюро, легло или шкаф. Предлага се в цветове графит, дъб и сонома. Размери: 36/84/133 см.

цена 74,00 лв.

Наличност: По заявка

Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияСтенна етажерка за детска стая, която разполага с три ниши. Подходяща за стенен монтаж над бюро, легло или шкаф. Предлага се в цветове графит, дъб и сонома. Размери: 36/84/133 см.

Стенна полица за детска, която разполага с три ниши

Полица за стеннен монтаж в детска стая, която дава възможности за подредба на книги, играчки и други вещи. Разполага с три ниши и може да се постави на желана от вас височина. Полицата е част от модулна система Алекс, която е подходяща за обзавеждане на детска стая. Модулно обзавеждане Алекс предлага разнообразни модули и възможност за избор на цвят за дръжките им.

Моделът е произведен от качествен материал ПДЧ и с покритие от ламинат.

В сайта ни ще откриете и другите елементи от същата серията за обзавеждане на детска стая.

* Цветовете на снимките могат да варират в зависимост от настройките на екрана на Вашето устройство.

* Моля, обърнете се към нашите консултанти за повече информация относно цветовете, в които се предлага модулна система Алекс.

* Модулът се предлага на поръчка

Материал: ПДЧ
Покритие: ламинат
Назад