Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Реализиран проект на кухня лак с принт стъкло

ID 2565256544

Кухнята е мебел, изискваща прецизно обмисляне на съвкупност от много детайли. Когато се изработва по индивидуален проект, може да бъде съобразена с изискванията на клиента, с мястото където ще е разположена, със стила на помещението и всичко това комбинирано, съчетава визия с практическо удобство на мебелта.

Наличност: По заявка
Изпрати запитване
Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияКухнята е мебел, изискваща прецизно обмисляне на съвкупност от много детайли. Когато се изработва по индивидуален проект, може да бъде съобразена с изискванията на клиента, с мястото където ще е разположена, със стила на помещението и всичко това комбинирано, съчетава визия с практическо удобство на мебелта.

Кухните може да са заоблени - огънатите врати, придават неповторимост и уникалност, с бар плотове в различни форми, може да са класически, със състарена визия, може да са с ортогонални форми и минимализъм.

Уредите, които се поставят, се разделят на два вида: за вграждане и свободно стоящи. Първите са компактни, вписват се идеално във всякакъв стил кухня,  а вторият тип са за любителите на свободното позициониране на уредите, без задължително да са съединени с другите шкафове.

Нашите проектанти са насреща за консултация и съдействие при избор на размер, конфигурация и функционалности за вашата кухня.

Предлагаме голямо разбообразие за избор на принт стъкла, за гръб

*Цената се определя според желаната конфигурация, размер и допълнителни особености на кухнята.

Назад