Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Висок шкаф Вескер с 2 врати и 2 чекмеджета

ID 0032401112

Практичен и функционален висок шкаф за детска, който разполага с две вратички, две чекмеджета, ниши и рафтове. Предлага се в цветове бяло, жълто, синьо и дъб. Размери: Ш 90/Д 40,5/В 199,5 см.

цена 669,00 лв.

Наличност: По заявка
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 62.44 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияПрактичен и функционален висок шкаф за детска, който разполага с две вратички, две чекмеджета, ниши и рафтове. Предлага се в цветове бяло, жълто, синьо и дъб. Размери: Ш 90/Д 40,5/В 199,5 см.

Висок шкаф за детска стая в цветове бяло, жълто, синьо и дъб

Предлагаме ви висок шкаф за детска стая, който има много функционалности и приложения. Разполага с една вратичка горе и една долу, две чекмеджета, ниши в горната си част, средата и долу, както и рафтове. Това разпределение на шкафа дава възможност да се организират и съхраняват различен вид вещи. Може да се използва за учебни пособия и книги, за играчки и дрехи.
Предвид размера си е по-подходящ за юноши, но може да се ползва и за по-малки деца, като горната му част остава недостижима за детето. Добър избор на голям шкаф за детска, който предлагаме на топ цена спрямо качеството и възможностите му.
Произведен от качествен материал ПДЧ и с покритие от ламинат и гланц.
Моделът е част от модулна система Вескер за обзавеждане на детска стая, в сайта ни ще откриете и другите елементи от серията.

* Цветовете на снимките могат да варират в зависимост от настройките на екрана на Вашето устройство.

* Моля, обърнете се към нашите консултанти за повече информация относно цветовете, в които се предлага модулна система Вескер.

Цвят: бял,жълт,син,дъб
Материал: ПДЧ
Покритие: ламинат,гланц
Назад