Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Висока етажерка с две чекмеджета Вескер

ID 0032401113

Практична и висока етажерка за детска стая, която разполага с много рафтове и две чекмеджета. Подходяща както за момче, така и за момиче - комбинация от дъб, тъмно синьо, бяло и жълто. Размери: 60/40.5/В 199.5 см.

цена 416,00 лв.

Наличност: По заявка
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 38.83 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияПрактична и висока етажерка за детска стая, която разполага с много рафтове и две чекмеджета. Подходяща както за момче, така и за момиче - комбинация от дъб, тъмно синьо, бяло и жълто. Размери: 60/40.5/В 199.5 см.

Функционална висока етажерка за обзавеждане на детска стая

Предлагаме ви високa етажерка за детска стая, която има много функции и приложения. Разполага с три големи и четири малки рафта, както и две чекмеджета в долната си част.

Това разпределение на етажерка дава възможност да се организират и съхраняват различен вид вещи. Може да се използва за учебни пособия и книги, за играчки и дрехи.

Тя е част от интересната модулна система Вескер, която е обзавеждане за детска стая в смели цветове, които провокират въображението. Модерна визия и много възможности за комбиниране на отделните елементи.

Разнообразие от модули за обзавеждане на функционална стая, в която детето с удоволствие да играе, учи и почива.

Произведен от качествен материал ПДЧ и с покритие от ламинат и гланц.

* Цветовете на снимките могат да варират в зависимост от настройките на екрана на Вашето устройство.

* Моля, обърнете се към нашите консултанти за повече информация относно цветовете, в които се предлага модулна система Вескер.

Цвят: бял,жълт,син,дъб
Покритие: ламинат,лак
Назад