Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Двукрилен гардероб с две чекмеджета Вескер

ID 0030305028

Практичен и функционален двукрилен гардероб за детска стая. Разполага с две врати, две чекмеджета, един лост и рафтове. Предлага се в цветове бяло, жълто, синьо и дъб. Размери: Ш 90/Д 56,5/В 199,5 см.

цена 842,00 лв.

Наличност: По заявка
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 78.59 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияПрактичен и функционален двукрилен гардероб за детска стая. Разполага с две врати, две чекмеджета, един лост и рафтове. Предлага се в цветове бяло, жълто, синьо и дъб. Размери: Ш 90/Д 56,5/В 199,5 см.

Детски двукрилен гардероб с две врати, две чекмеджета, един лост и рафтове

Двукрилен гардероб Вескер предлага много функционалности и възможности. Разполага с две врати, две чекмеджета, един лост и рафтове, където да се съхраняват и организират дрехите и вещите на детето. Това разпределение на гардероба осигурява всичко необходимо, което е нужно за правилната подредба и бързия достъп до дрехите. Произведен от качествен материал ПДЧ и с покритие от ламинат и гланц. Моделът е част от модулна система Вескер за обзавеждане на детска стая, в сайта ни ще откриете и другите елементи от серията.

* Цветовете на снимките могат да варират в зависимост от настройките на екрана на Вашето устройство.

* Моля, обърнете се към нашите консултанти за повече информация относно цветовете, в които се предлага модулна система Вескер.

Цвят: бял,жълт,син,дъб
Материал: ПДЧ
Покритие: ламинат,гланц
Назад