Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Спален комплект с 2 плика Andalucia

ID 8681181392911

Нов

Технически подробности:

  • Ватирана калъфка (с подплънки): 200 х 220 см
  • Калъфка за възглавница: 50 x 70 см (2 броя)
  • Покривка за легло: 270 гр/м² (пълнеж: 90 гр/м²)
  • 120 броя нишки

Производител : Ареа Деко

цена 64,99 лв.

Наличност: Наличен
Купи

Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условия



Технически подробности:

  • Ватирана калъфка (с подплънки): 200 х 220 см
  • Калъфка за възглавница: 50 x 70 см (2 броя)
  • Покривка за легло: 270 гр/м² (пълнеж: 90 гр/м²)
  • 120 броя нишки

Превърнете спалнята си в уютно и приканващо светилище с нашия комплект двойни ватирани покривки за легло. Изработен с любов и внимание към детайла, този комплект покривки за легло е създаден, за да внесе комфорт и стил във вашето пространство.

Изпитвайте максимален комфорт

Изработен от смес от 70 % памук и 30 % полиестер, нашият комплект покривки за легло предлага перфектния баланс между мекота и издръжливост. Ватираната покривка, подплатена с пълнеж от 100% фибри, осигурява допълнителен слой топлина и уют, което я прави идеална за хладните нощи.

Подобрете декора на спалнята си

Със своя елегантен и непреходен дизайн нашият комплект покривки за легло добавя нотка изтънченост към всяка спалня. Красивата комбинация от тюркоаз и пудра, както и бежово и бяло, създава успокояваща и ведра атмосфера, която Ви позволява да се отпуснете и да релаксирате след дълъг ден.

Удобство на една ръка разстояние

Ние разбираме колко е важно удобството в забързания ви живот. Ето защо нашият комплект покривки за легло може да се пере в пералня при 30 °С, което улеснява поддържането на свежестта и чистотата му. Системата за затваряне на калъфката за възглавница е тип плик, което гарантира, че възглавниците ви ще останат здраво на мястото си. Покривалото за завивка разполага със система за затваряне с копчета, която осигурява безпроблемно ползване.

Не се задоволявайте с нищо по-малко от най-доброто, когато става въпрос за вашата спалня. Надградете до нашия комплект с двойна ватирана покривка за легло и изпитайте перфектното съчетание от комфорт, стил и удобство. Поръчайте сега и преобразете спалнята си в оазис на релаксация и красота.

Назад