Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Мебелна палата Лазур предлага изключително разнообразие от чаши, чинии и купи, които са идеални за всяко домакинство и събитие. Богатата ни селекция включва стилове, които удовлетворяват както ежедневните нужди, така и специалните поводи, добавяйки усещане за елегантност и рафинираност на всяка трапеза.


 

  • Чаши за всяка напитка - разнообразие от размери и дизайни, подходящи за всички видове напитки – от утринско кафе до вечерно вино. Изработени от висококачествено стъкло или порцелан, те гарантират дълготрайност и стил.


 

  • Чинии за всеки вкус - различни модели, от семпли и елегантни до модерни и артистични мотиви. Подходящи са както за ежедневна употреба, така и за официални поводи, като всяка чиния добавя уникално излъчване на вашата маса.


 

  • Купи за всякакви предназначения - от салатни купи до купи за десерт, нашите купи са налични в различни размери и стилове. Те са идеални за сервиране на всякакви ястия, като същевременно придават естетическа стойност на всяко сервиране.

 

В Мебелна палата Лазур залагаме на качеството и дизайна. Нашите чаши, чинии и купи са произведени от водещи производители, които използват само най-добрите материали. Така гарантираме, че всеки продукт от нашата колекция е не само красив, но и функционален.

 

Посетете Мебелна палата Лазур за да разгледате нашата колекция от чаши, чинии и купи. Нашите продукти са перфектни за тези, които ценят високото качество и искат да добавят стил и изтънченост към своя дом.