Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Декоративна картина върху платно

ID 8681875399936

Технически подробности:

  • Размер: 45 x 70 см
  • Рамка: 100% дърво (дебелина: 3 см)
  • Художник: Ван Гог

Производител : Ареа Деко

цена 35,00 лв.

Наличност: Наличен
Купи

Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условия



Технически подробности:

  • Размер: 45 x 70 см
  • Рамка: 100% дърво (дебелина: 3 см)
  • Художник: Ван Гог

Трансформирайте пространството си с непреходната красота на изкуството на Ван Гог

Отдайте се на завладяващия свят на изкуството с нашата декоративна картина на платно с емблематичните творби на легендарния художник Ван Гог. Това изящно произведение е старателно изработено, за да добави нотка елегантност и изтънченост към всяко пространство, оставяйки трайно впечатление у всички, които го зърнат.

Изпитайте несравнимото качество на 100% велурено платно

Изработена с изключителна прецизност, тази декоративна картина на платно се отличава със 100% велурено платно, което излъчва лукс и изисканост. Кадифената текстура на платното подсилва дълбочината и богатството на шедьоврите на ван Гог, като ви позволява наистина да се потопите във визията на художника.

Подобрете интериора си със здрава и стилна дървена рамка

Стопроцентовата дървена рамка на това платно за рисуване не само добавя издръжливост, но и придава нотка естествена красота на вашето пространство. С дебелина от 3 см рамката осигурява стабилност и гарантира, че творбата ви ще остане стабилно на мястото си, дори и на места с голям трафик.

Потопете се в изкуството на Ван Гог

Изкуството на Ван Гог е известно с емоционалната си дълбочина и ярките си цветове, а тази картина на платно перфектно пресъздава същността на творчеството му. Всяка мазка на четката и избор на цвят са точно възпроизведени, което ви позволява да изпитате същите емоции, които ван гог е искал да предизвика.

Внесете непреходната красота на изкуството на Ван Гог във вашия дом или офис с нашата декоративна картина на платно. Поръчайте сега и позволете на силата на изкуството да превърне пространството ви в убежище на вдъхновение и красота.

Назад