Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Декоративна картина върху платно

ID 8681875400540

Технически детайли:

  • Размер: 70 x 100 cm
  • Рамка: 100% дърво (дебелина: 3 см)
  • Художник: Джорджия О'Кийф

Производител : Ареа Деко

цена 69,00 лв.

Наличност: Наличен
Купи

Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условия



Технически детайли:

  • Размер: 70 x 100 cm
  • Рамка: 100% дърво (дебелина: 3 см)
  • Художник: Джорджия О'Кийф

Преобразете пространството си със завладяващата красота на изкуството на Джорджия О'Кийф

Представяме ви нашата изискана декоративна картина на платно с емблематичните творби на легендарната художничка Джорджия О'Кийф. Потопете се в света на ярките цветове, сложните детайли и емоционалната дълбочина, които само шедьоврите на о'кийф могат да предложат.

Приемете силата на изкуството

Тази зашеметяваща картина на платно е нещо повече от декоративен елемент - тя е врата към емоциите, начало на разговор и отражение на вашата уникална личност. Позволете на смелите щрихи и завладяващите образи да ви пренесат в царството на вдъхновението и творчеството, където въображението ви може да се рее свободно.

Ненадминато качество и изработка

Изработена с изключителна прецизност и грижа, тази декоративна картина на платно е направена от 100% велурено платно, което гарантира луксозна и кадифена текстура, която придава дълбочина и богатство на творбата. Размерът 70 x 100 cm е идеален за изява във всяка стая, а дървената рамка с дебелина 3 cm добавя нотка елегантност и издръжливост.

Внесете непреходна красота в дома си

Независимо дали сте опитен почитател на изкуството или просто искате да подобрите жилищното си пространство, тази декоративна картина на платно е задължително допълнение към колекцията ви. Окачете я във вашата всекидневна, спалня или офис и оставете непреходната красота на изкуството на Джорджия О'Кийф да завладее сетивата ви и да вдъхнови ежедневието ви.

Забележка: рамката може леко да се различава по цвят и текстура поради естествените вариации на дървото.

Назад