Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Декоративна картина върху платно WY265

ID 8683743267798

Технически детайли:

  • Материал: 100% платно
  • Размер: 70 x 100 cm
  • Рамка: 100% дърво (дебелина: 3 см)

Производител : Ареа Деко

цена 89,00 лв.

Наличност: Наличен
Купи

Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условия



Технически детайли:

  • Материал: 100% платно
  • Размер: 70 x 100 cm
  • Рамка: 100% дърво (дебелина: 3 см)

Преобразете пространството си със завладяващата красота на нашите декоративни картини на платно

Подобрете атмосферата на жизненото си пространство с нашите изящни декоративни картини на платно. Изработени с изключителна прецизност и внимание към детайла, тези зашеметяващи произведения на изкуството са създадени, за да предизвикват силни емоции и да завладяват сетивата ви.

Потопете се в света на изкуството

Навлезте в свят на творчество и въображение, докато гледате нашите спиращи дъха картини на платно. Всяка мазка на четката разказва уникална история, пренасяйки ви в царство на красотата и вдъхновението. Независимо дали сте опитен любител на изкуството, или просто искате да добавите нотка елегантност в дома си, нашите картини със сигурност ще оставят трайно впечатление.

Ненадминато качество и издръжливост

Нашите декоративни картини на платно са изработени от 100% първокачествено платно, което гарантира изключително качество и дълготрайност. Материалът на платното не само добавя нотка изисканост към вашето пространство, но и гарантира, че творбата ще издържи проверката на времето.

Повишете нивото на интериора си с нотка класа

Отличавайки се с голям размер от 70 x 100 cm, нашите картини на платно правят смело впечатление във всяка стая. Дървената рамка с дебелина 3 см придава елегантност и стабилност, като гарантира, че творбата ви ще остане стабилно на мястото си. Окачете я във всекидневната, спалнята или офиса си и наблюдавайте как без усилие превръща пространството ви в убежище на стил и изтънченост.

Отдайте се на красотата на нашите декоративни картини на платно и оставете стените си да оживеят от артистичност. Извисете пространството си и се потопете в света на творчеството още днес!

Назад