Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Декоративна картина върху платно

ID 8681875279795

Технически детайли:

  • Размер: 45 x 70 см
  • Рамка: 100% дърво (дебелина: 3 см)
  • Художник: Винсент Ван Гог

Производител : Ареа Деко

цена 35,00 лв.

Наличност: Наличен
Купи

Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условия



Технически детайли:

  • Размер: 45 x 70 см
  • Рамка: 100% дърво (дебелина: 3 см)
  • Художник: Винсент Ван Гог

Преобразете пространството си с хипнотизиращата красота на бадемовите цветове на Винсент ван Гог

Отдайте се на омагьосващото очарование на шедьовъра на Винсент ван Гог - "Бадемови цветове". Тази декоративна картина на платно е истинско доказателство за гения на художника и без усилие ще повиши атмосферата на всяка стая.

Завладяваща емоция

Потопете се в емоционалната дълбочина на това изящно произведение на изкуството. Деликатните движения на четката и ярката цветова палитра на Ван Гог предизвикват усещане за спокойствие и ведрина, пренасяйки ви в свят на природна красота и мир. Разцъфналите бадемови дървета символизират надеждата, обновлението и мимолетната природа на живота, което прави тази картина прочувствено допълнение към вашия дом.

Несравнимо качество

Изработена с изключителна прецизност, тази декоративна картина на платно има 100% велурено платно, което добавя луксозно докосване към вашето пространство. Висококачествените материали гарантират, че произведението на изкуството ще запази ярките си цветове и сложни детайли години наред, което ви позволява да се наслаждавате на красотата на бадемовите цветове цял живот.

Изключителна изработка

100% дървената рамка с дебелина 3 см не само повишава издръжливостта на картината, но и придава елегантност на цялостната ѝ естетика. Здравата рамка гарантира, че произведението на изкуството ще остане стабилно на мястото си, а елегантният дизайн безпроблемно допълва всеки интериорен стил.

Подчертайте пространството си с бадемови цветове и се насладете на непреходната красота на майсторството на Ван Гог. Поръчайте сега и оставете този шедьовър да вдъхне живот на дома ви.

Назад