Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Картина върху МДФ - принт UTB094

ID 8681875145632

Технически детайли:

  • Материал: 100% MDF (дебелина: 3 мм)
  • Техника на отпечатване: UV печатна технология
  • Размер: 15 x 15 cm (5 броя)
  • Цветове: Синьо, зелено, бяло

Производител : Ареа Деко

цена 29,00 лв.

Наличност: Наличен
Купи

Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условия



Технически детайли:

  • Материал: 100% MDF (дебелина: 3 мм)
  • Техника на отпечатване: UV печатна технология
  • Размер: 15 x 15 cm (5 броя)
  • Цветове: Синьо, зелено, бяло

Преобразувайте пространството си с тази зашеметяваща декоративна картина от mdf!

Уморени ли сте от скучните си и безжизнени стени? време е да внесете прилив на цвят и жизненост в жилищното си пространство. Нашата декоративна картина от мдф е идеалното решение за добавяне на елегантност и стил във всяка стая.

Завладяваща красота

Със своя завладяващ дизайн и сложни детайли този комплект картини от 5 части със сигурност ще привлече погледа на всеки, който влезе в дома ви. Комбинацията от сини, зелени и бели цветове създава хармонично съчетание, което моМентално ще повдигне атмосферата на вашето пространство. Позволете на красотата на тези картини да ви пренесе в свят на спокойствие и умиротворение.

Несравнимо качество

Изработени от 100% mdf с дебелина 3 мм, тези картини са създадени, за да издържат дълго. Техниката на UV печат гарантира, че цветовете ще останат живи и устойчиви на избледняване в продължение на години. Бъдете сигурни, че инвестирате във висококачествен продукт, който ще продължи да носи радост и красота в дома ви.

Висококачествен и лесен за инсталиране

С размери 15 x 15 cm всяка, тези картини са с идеален размер, за да паснат на всяка стена. Независимо дали искате да украсите всекидневната, спалнята или офиса си, тези универсални творби ще се впишат безпроблемно във всеки стил на обзавеждане. Лекият дизайн и лесният монтаж позволяват лесно да ги окачите и незабавно да преобразите пространството си.

Не пропускайте възможността да подчертаете красотата на своя дом. Поръчайте своята декоративна картина от мдф днес и изпитайте радостта от преобразеното пространство!

Назад